2013 Helmut a Hilda na tripu
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2013 Helmut a Hilda na tripu
madbeyk - závazně ... jen mi potom teda napište, kam vlastně jedeme, páč jsem z toho zmatenej...
leffi mi odpoledne psala tohle ... z toho seslo ??
47°9'25.02"N, 11°52'0.52"E
http://openpistemap.org/?minlat=47.1572 ... yers=BTTTT
leffi mi odpoledne psala tohle ... z toho seslo ??
47°9'25.02"N, 11°52'0.52"E
http://openpistemap.org/?minlat=47.1572 ... yers=BTTTT
Ok, je nás tedy celkem 13 osob, (mám info, že Kubajz nejede), všichni chtějí víc do centra na tento objekt, který je určen pro 12 osob:
http://www.casamundo.de/cm_object/?popu ... 77&lang=de
https://www.casamundo.de/cm_object/?object=282744
Zkusím poptat možnost přistýlky, pokud mi ji potvrdí, tak objekt objednám a zaplatím zálohu.
http://www.casamundo.de/cm_object/?popu ... 77&lang=de
https://www.casamundo.de/cm_object/?object=282744
Zkusím poptat možnost přistýlky, pokud mi ji potvrdí, tak objekt objednám a zaplatím zálohu.
Tak Lenka má nějaký nový barák, počkám ještě co mi pošle. Tak teď už v tom mám zmatek i já.
Nejnovější info, paní na Casamundo, nám ověří zda lze do objektu přidat 13 postel. Prý to neradi dělají, dnes mi má dát vědět. Jinak dle info od Lenči, nový objekt není, byl moc drahý.
Přeposílám komunikaci s CA. Chtějí kartu, kde bude k dispozici celá částka pro ověření, můžu poslat zálohu za všechny, ale 1000,-EUR tam opravdu teď k ověření nemám. Buď se najde někdo bohatší
, nebo od Vás budu potřebovat poslat prachy na účet za osobu asi 2067,-Kč (zatím beru kurz 25 Kč/EUR, pak by se dopočítalo přesně), ale nakonec nám nemusí 13 osobu potvrdit, tedy potřebuji zatím peníze od 12 osob. Pokud se nenajde někdo jiný kdo poskytne kartu a udělá objednávku. viz. mail z Casamunda 
Prajem Vám príjemný deň pani Latislavová,
práve som obdržala odpoveď od nášho partnera, cez ktorého sprostredkujeme objekt č. 282744.
Teoreticky nám dávajú možnosť, že majiteľ povolí prekročenie kapacity o 1 dospelú osobu za poplatok. Objekt je zatiaľ k termínu 26.01.-02.02.2013 dostupný a nájomná cena činí 992 € + variabilné náklady.
Jedinou možnosťou ako dopýtať možnosť prekročenia kapacity je manuálna záväzná rezervácia. Na základe Vášho záujmu by sme Vám zaslali na e-mail formulár-manuálnu záväznú rezerváciu, kde by ste vyplnili všetky Vaše údaje. Do rezervácie by sme zadali aj podmienku, aby ste boli najskôr informovaní o výške prípadného poplatku za osobu na vyše, ak by jej pobyt povolený bol.
K Vašej rezervácii by sme potrebovali údaje o kreditnej karte na to, aby bola rezervácia potvrdená. Ak by bola rezervácia nakoniec majiteľom zamietnutá, rezervácia by bola zrušená bez akýchkoľvek poplatkov.
Rezerváciu už k dnešnému dňu nevieme uskutočniť, keďže si vyžaduje viac času a na Vašej karte by musela byť minimálna požadovaná čiastka 992 €.
Hľadala som pre Vás alternatívne objekty vo Finkenberg, no jediný dostupný je objekt č. 1366805, ktorý je však cenovo veľmi vysoko.
Prosím kontaktujte nás ak máte záujem o vypracovanie manuálnej záväznej rezervácie resp. napíšte nám Vaše kritériá na zimnú dovolenku a pokúsime sa Vám vyhľadať alternatívne objekty v inej vyhovujúcej časti Rakúska.
Za pochopenie ďakujeme a zostávame s prianím príjemného dňa
CASAMUNDO
Servisní team
Zdenka Droppová
Adresa:
Na Strži 65/1702
140 00 Praha 4
Bezplatná infolinka: 800 776 767
Telefon: +420 228 882 007
E-mail: info@casamundo.cz
http://www.casamundo.cz

Prajem Vám príjemný deň pani Latislavová,
práve som obdržala odpoveď od nášho partnera, cez ktorého sprostredkujeme objekt č. 282744.
Teoreticky nám dávajú možnosť, že majiteľ povolí prekročenie kapacity o 1 dospelú osobu za poplatok. Objekt je zatiaľ k termínu 26.01.-02.02.2013 dostupný a nájomná cena činí 992 € + variabilné náklady.
Jedinou možnosťou ako dopýtať možnosť prekročenia kapacity je manuálna záväzná rezervácia. Na základe Vášho záujmu by sme Vám zaslali na e-mail formulár-manuálnu záväznú rezerváciu, kde by ste vyplnili všetky Vaše údaje. Do rezervácie by sme zadali aj podmienku, aby ste boli najskôr informovaní o výške prípadného poplatku za osobu na vyše, ak by jej pobyt povolený bol.
K Vašej rezervácii by sme potrebovali údaje o kreditnej karte na to, aby bola rezervácia potvrdená. Ak by bola rezervácia nakoniec majiteľom zamietnutá, rezervácia by bola zrušená bez akýchkoľvek poplatkov.
Rezerváciu už k dnešnému dňu nevieme uskutočniť, keďže si vyžaduje viac času a na Vašej karte by musela byť minimálna požadovaná čiastka 992 €.
Hľadala som pre Vás alternatívne objekty vo Finkenberg, no jediný dostupný je objekt č. 1366805, ktorý je však cenovo veľmi vysoko.
Prosím kontaktujte nás ak máte záujem o vypracovanie manuálnej záväznej rezervácie resp. napíšte nám Vaše kritériá na zimnú dovolenku a pokúsime sa Vám vyhľadať alternatívne objekty v inej vyhovujúcej časti Rakúska.
Za pochopenie ďakujeme a zostávame s prianím príjemného dňa
CASAMUNDO
Servisní team
Zdenka Droppová
Adresa:
Na Strži 65/1702
140 00 Praha 4
Bezplatná infolinka: 800 776 767
Telefon: +420 228 882 007
E-mail: info@casamundo.cz
http://www.casamundo.cz
uf tak jsem vsechno prelouskal, prohlidl a ted teda cim se mam zapojit. I kdyz bych moc chtel, ale nemam ted na ucte toliko volnejch prostredku.
Hele, ted, je potreba aby se vyjadrili i ostatni. Nevim proc sem nechodi a nesledujou to, vsem volat nehodlam, uz tak me to zabira dost casu neco ladit. Tim smekam pred Marou za organizaci predchozich vyjezdu. Jsou dve moznosti.
1] bud mezi sebou najdeme ochotneho zazobance, ktery to necha overit u sebe na karte, ze tam prostredky jsou, pak jen zaplati zalohu a doplatek bude mesic pred prijezdem. Mezitim mu to vsichni sofort poslem.
2] nebo mi to cele poslete na ucet uz ted, ja je necham proverit, ze je na karte 992,-EUR, pak poslu zalohu a zbytek u sebe budu pres mesic susit na ucte a v prosinci odeslu zbytek. Pri rychlosti jednani nasi posadky je ale take mozne, ze nez to dame dokupy, tak bude termin fuc. A ja Vam pak budu penize zase vracet - coz je voser.
Nic jineho me nenapada

1] bud mezi sebou najdeme ochotneho zazobance, ktery to necha overit u sebe na karte, ze tam prostredky jsou, pak jen zaplati zalohu a doplatek bude mesic pred prijezdem. Mezitim mu to vsichni sofort poslem.
2] nebo mi to cele poslete na ucet uz ted, ja je necham proverit, ze je na karte 992,-EUR, pak poslu zalohu a zbytek u sebe budu pres mesic susit na ucte a v prosinci odeslu zbytek. Pri rychlosti jednani nasi posadky je ale take mozne, ze nez to dame dokupy, tak bude termin fuc. A ja Vam pak budu penize zase vracet - coz je voser.
Nic jineho me nenapada

no nejednoduší bude ti ty 2000 poslat vždyt to neni žádná ukrutná částka aby to každej nemohl dát...
takže mishkar číslo ůčtu ...
takže mishkar číslo ůčtu ...
Ja jsem pro, bohuzel ja u sebe taky nenajdu tolik na ucte,ale poslat zalohu jak pise neuro 2000 za osobu neni problem.
Navrhni se death time do kdy se ti maj poslat penize a kdo neposle tak nejede.
Navrhuju do konce tejdne, ale rozhodnuti je na tobe. Takze se s nima neser
)) smekam pred tebou a drzim palec.
Navrhni se death time do kdy se ti maj poslat penize a kdo neposle tak nejede.
Navrhuju do konce tejdne, ale rozhodnuti je na tobe. Takze se s nima neser

-
takovejma částkama na účtě taky nedisponuju, takže od mě max. ta záloha... 

Máme mecenáše. Kipl nechá zítra ověřit kartu a pak by jsme penízky dávali jemu. Je to nejjednodušší varianta.
tak teď čumim, že mám platnost karty 12/12... snad to nebude prob:)
nazdar bando, tak z účtu mi včera strhli 4 925,61 KáČé, takže to vypadá, že rezervace byla úspěšná...
až dostanu nějaký vyrozumnění z casamundo, tak to sem nalepim a nějak to spočítáme.. zduř

až dostanu nějaký vyrozumnění z casamundo, tak to sem nalepim a nějak to spočítáme.. zduř
- patis
- Kontaktovat uživatele:
kipl píše:nazdar bando, tak z účtu mi včera strhli 4 925,61 KáČé, takže to vypadá, že rezervace byla úspěšná...![]()

Excelentni pocin Holmic