Ubytování je zabookováno, do 10.10. zaplatíme zálohu
Re: Je čas to rozject, zjistit kdo pojede a objednat ubytová
doplnuju jmena svych +3:
Zuzana Zárubová
Jiří Špelda
Viktor Soukal
Zuzana Zárubová
Jiří Špelda
Viktor Soukal
jinak jestli můžu za sebe poznámku, tak je lepší nenaplňovat úplně tu maximální kapacitu - tj. pokud by bylo 20 lidí na těch 22 deklarovanejch lůžek ve dvou apartmánech, tak by to snad mělo bejt snesitelný.
Moje řeč. Ať na mě zbyde víc gaučů v obýváku. 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Aby nedošlo k nedorozuměním, udávaná kapacita apartmánů lůžkama odpovídá :
)
Takže tím pádem nám to defakto ušetří na parking.
Cena ubytování se základním skipasem v přepočtu podle dnešního kurzu vychází na cca. 8.850,- Kč.
Včetně rozšíření na celou oblast to vychází na cca. 9.750,- Kč.
Stav lidí beru jako konečný - 22 lidí, mám minimálně 2 náhradníky kdyby někdo vypadnul ...
- menší apartmán je pro max. 12 lidí (zaplníme 10ti lidma)
- větší apartmán je pro max. 14 lidí (zaplníme 12ti lidma)

Takže tím pádem nám to defakto ušetří na parking.
Cena ubytování se základním skipasem v přepočtu podle dnešního kurzu vychází na cca. 8.850,- Kč.
Včetně rozšíření na celou oblast to vychází na cca. 9.750,- Kč.
Stav lidí beru jako konečný - 22 lidí, mám minimálně 2 náhradníky kdyby někdo vypadnul ...
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Platba depozitu
Stále sice nemám potvrzenou rezervaci, ale dá se očekávat, že 25% částky budeme muset zaplatit v nejbližší době.
Žádám tímto všechny zúčastněné aby zaslali minimálně 2500,- Kč na účet 1111425153/0800 u České Spořitelny. Můžete zaslat i víc, zatím ale nevím, zda se bude platit i za skipasy, nebo se budou platit až na místě, takže neznám ani celkovou částku, která bude potřeba teď ani začátkem prosince.
Při převodu peněz uveďte od koho peníze jsou ať v tom není zmatek. Bylo by dobré, aby tam ty peníze do středy byly, takže posílejte ještě dnes.
Žádám tímto všechny zúčastněné aby zaslali minimálně 2500,- Kč na účet 1111425153/0800 u České Spořitelny. Můžete zaslat i víc, zatím ale nevím, zda se bude platit i za skipasy, nebo se budou platit až na místě, takže neznám ani celkovou částku, která bude potřeba teď ani začátkem prosince.
Při převodu peněz uveďte od koho peníze jsou ať v tom není zmatek. Bylo by dobré, aby tam ty peníze do středy byly, takže posílejte ještě dnes.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Máme potvrzenou rezervaci do 10.10., do tý doby musíme zaplatit depozit.
Ceny už mám, ale zahrnují pouze tu základní verzi skipasu. Dejte mi vědět, kdo chce jakej skipas.
Jestli levnější variantu pouze pro Val Thorens/Orelle nebo na celou oblast Tří Údolí, cena rozšíření je 37 Euro, ale pouze pokud to objednáme přímo.
Na místě by to bylo dražší, přesně o kolik mi nebyli schopný napsat, našel jsem na webu, že rozšíření na den stojí 22 Euro.
Celkové ceny bez rozšíření skipasů jsou takové, jaké jsme předpokládali - tj.7.828,- Euro / komplet z toho 25% depozit by se platil hned - 1.957,- Euro.
Ubytování + základní skipas
356,- Euro/os - záloha je 89,- Euro/os (cca 2.250,- Kč)
Ubytování + rozšířený skipas
393,- Euro/os - záloha je 98,25 Euro/os (2.450,- Kč)
Ceny už mám, ale zahrnují pouze tu základní verzi skipasu. Dejte mi vědět, kdo chce jakej skipas.
Jestli levnější variantu pouze pro Val Thorens/Orelle nebo na celou oblast Tří Údolí, cena rozšíření je 37 Euro, ale pouze pokud to objednáme přímo.
Na místě by to bylo dražší, přesně o kolik mi nebyli schopný napsat, našel jsem na webu, že rozšíření na den stojí 22 Euro.
Celkové ceny bez rozšíření skipasů jsou takové, jaké jsme předpokládali - tj.7.828,- Euro / komplet z toho 25% depozit by se platil hned - 1.957,- Euro.
Ubytování + základní skipas
356,- Euro/os - záloha je 89,- Euro/os (cca 2.250,- Kč)
393,- Euro/os - záloha je 98,25 Euro/os (2.450,- Kč)
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ceny po zahrnutí ceny plných skipasů
Jelikož si všichni zvolili rozšířený skipas, náklady každého jedince se tím zvyšují o 37,10 Euro.
Ubytování je rezervováno, dnes přišly smlouvy k potvrzení, které jen potvrdily předpokládané ceny.
Celková cena včetně rozšíření skipasů je 8.644,20 Euro z toho 25% depozit - 2.161,05 Euro - musíme uhradit do 12.10.2011, rád bych poslal ještě tento pátek.
celková cena - 393,- Euro/os
záloha (25%) - 98,25 Euro/os (cca 2.450,- Kč/os) se platí do 12.10.2011
doplatek (75%) - 294,75 Euro/os (cca 7.320,- Kč/os, upraví se podle kurzu v prosinci) je potřeba uhradit minimálně 1 měsíc před příjezdem - do 21.12.2011.
Byl bych rád, kdyby se peníze sešly nejpozději do 15.12.2011.
Na místě se tedy bude platit pouze pobytová taxa a parking aut.
Ubytování je rezervováno, dnes přišly smlouvy k potvrzení, které jen potvrdily předpokládané ceny.
Celková cena včetně rozšíření skipasů je 8.644,20 Euro z toho 25% depozit - 2.161,05 Euro - musíme uhradit do 12.10.2011, rád bych poslal ještě tento pátek.
celková cena - 393,- Euro/os
záloha (25%) - 98,25 Euro/os (cca 2.450,- Kč/os) se platí do 12.10.2011
doplatek (75%) - 294,75 Euro/os (cca 7.320,- Kč/os, upraví se podle kurzu v prosinci) je potřeba uhradit minimálně 1 měsíc před příjezdem - do 21.12.2011.
Byl bych rád, kdyby se peníze sešly nejpozději do 15.12.2011.
Na místě se tedy bude platit pouze pobytová taxa a parking aut.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ubytování je zabookováno, do 10.10. zaplatíme zálohu
hmm, zatim bez snehu,,, za 3 a pul mesice budem odsud koukat...
http://www.webcam-hd.com/cime-caron.php
http://www.webcam-hd.com/cime-caron.php
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dnes poslali potvrzení, zítra a pozítří by si měli stáhnout prachy z účtu, tím bude první etapa dořešena.
Pokud někdo chcete levně lyžařské vybavení, od 12.10. je v heliasport Skimanie - velký slevy - více info na http://www.heliasport.cz

Pokud někdo chcete levně lyžařské vybavení, od 12.10. je v heliasport Skimanie - velký slevy - více info na http://www.heliasport.cz

- patis
- Kontaktovat uživatele:
Jentak pro info, lonska schweizarska dalnicni znamka plati az do konce ledna, takze kdo ma jeste nalepeno, vyhral bonus
Tax period and validity
The tax must be paid for the entire calendar year and is not refundable. The motorway tax sticker is valid from 1 December of the year prior to that printed on the sticker through to 31 January of the year following that printed on the sticker.

Tax period and validity
The tax must be paid for the entire calendar year and is not refundable. The motorway tax sticker is valid from 1 December of the year prior to that printed on the sticker through to 31 January of the year following that printed on the sticker.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nová Skimanie a virtuální prohlídka Val Thorens

http://heliasport.cz/skimanie
Virtuální prohlídka Val Thorens očima lyžaře ,,,
http://www.livecam360.com/webcam/val-th ... region.php