Stránka 1 z 1

Předodjezdové instrukce

Napsal: 14 pro 2015 14:39
od madbeyk
V neděli 12.12. dorazily pobytové vouchery.
Ačkoliv máme oba apartmány v komplexu Varet, každý apartmán máme od jiné agentury, takže budeme řešit dvojí papírování na místě.

Vyúčtování:
proběhly 3 platby ...
4.12.2015 - platba 25% zálohy - 975,25 EUR - 27.030,02 CZK
10.12.2015 - doplatek většího apartmánu - 1.618,50 EUR - 43.956,00 CZK, po zaúčtování 44.842,16 CZK
10.12.2015 - doplatek menšího apartmánu - 1.268,25 EUR - 34.443,74 CZK, po zaúčtování 35.138,13 CZK
Celkem: 105.430,- Kč (9.584,- Kč na osobu) po zaúčtování 107.010,- Kč (9.729,- Kč na osobu)[/b]

Aplikace:
Paradisky YUGE
Pro Android
Pro iOS

Ubytování:
Pozice našeho ubytování Varet v Arc 2000 na fotkách.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Varet se nachází ve vesnici Arc 2000, tady je přiblížení našeho okolí ve výřezu.
Obrázek

Skipas máme na celou propojenou oblast Paradiski (Les Arcs + La Plagne), Arc 2000 je na této mapě úplně vlevo.
Obrázek
mapa celé oblasti v PDF ke stažení

Kód: Vybrat vše

Good morning,
We thank you for the final payment of your booking and are pleased to send you in attachment the documents regarding your stay in Les Arcs.
Thank you to print them and give them on arrival to CIS Agency in Arc 2000.
They will give you your skipasses and keys of your apartment.
Wishing you a pleasant stay in Les Arcs
Kind regards Sofia, Les Arcs Reservation

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 03 led 2016 23:12
od TEKKHC
Zdravím budoucí lyžníky a prknaře (ani nevím, jestli nějakého vezeme:))),

jako každý rok chystáme kulinářské zážitky, tentokrát bychom rádi věděli, kdo by se chtěl podílet na nákladech, práci a hlavně výsledku našeho kulinářského snažení. Ať víme kolik toho máme koupit ;-)

Jídelníček bude sestaven ve středu a uveřejněn zde.....pro toho kdo nechce kupovat zajíce v pytli :)

Většinou jsou naše kulinářská díla tak časově náročná, že se dají počítat za druhou večeři :))

Díkes za info.

Jirka Oliver Roháč

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 06 led 2016 12:05
od madbeyk
Středa 6.1.2016

Sněhu už je v současné době dost i ve výškách okolo 1600m. Během posledních pěti dnů napadlo přes 70cm sněhu a má sněžit i nadále, do pátku dalších cca 50cm sněhu..
Mělo by se to trošku uklidnit na náš sobotní příjezd do střediska a nedělní dopoledne. V neděli odpoledne má nastupovat další fronta s intenzivním sněžením, která má vrcholit během pondělka a přinést dalších cca 40 cm. S tím je spojeno i větší riziko lavin - 4/5. Budeme doufat, že v úterý ráno se to zlomí a bude už jen samé sluníčko.

Aktuálně je otevřeno:
Les Arcs - 45 z 54 přepravních zařízení a 81 z 109 sjezdovek, zhruba 80% střediska.
La Plagne - 66 z 75 přepravních zařízení a 87 z 128 sjezdovek, zhruba 70% střediska, ledovec Bellecote zůstává kvůli lavinám uzavřen.

Sněhová situace a předpověď pro celou oblast - http://wepowder.com/playgrounds/paradiski
Webkamera Arpette odkud je vidět i naše ubykace - http://m.webcam-hd.com/lesarcs/arpette

Situace ohledně piva
Povezeme pípu a sudové pivo v omezeném množství. Mám objednány tři malé sudy piva, 3x30 litrů, 1x Plzeň 12, 1x Svijany Kvasničák, 1x Bernard 14. Roháč by měl vzít velkej sud 50L Unětic.
Je nás cca 10 konzumentů piva, 14litrů na osobu, tyto zásoby vydrží stěží do středy. Takže přizpůsobte objemy svých nákupů své potenciální spotřebě.

Co nezapomenout s sebou
Nebudu zmiňovat lyžařské potřeby a teplé oblečení, nahoře na ledovci může být pod -20 stupňů a silný ledový vítr.
Povlečení, pantofle, půllitr, zdravotní pojištění.

Re: 2.večeře

Napsal: 06 led 2016 21:32
od vilda
Ahoj, čekám na to menu. 8)
Mně stačí v pozdních nočních hodinách pouze poloviční porce. :wink:
Nebude se toho tolik vyhazovat. :roll:

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 06 led 2016 23:22
od TEKKHC
Vážení účastníci,

máme tu pro Vás představení originálního menu pro týden ve středisku Les Arcs. Jelikož se menu bude tvořit ve Francii, dal si Luboš práci s jeho vytvořením v mateřském jazyce našich hostitelů :))

Nakonec jsme si řekli, že více je více a menu bude tříchodové :) Předkrm, první večeře a druhá hlavní večeře. Samozřejmě nám ulehčí rozpočítávání to, když se přihlásíte k celému menu, ale pokud si jen vyzobete na co máte chuť tak, budete taky přibrání do rozpočtu :)

Tož vybírejte, v pátek jdu na nákup, do té doby máte čas se rozhodnout, zda se k menu či nějakému jídlu přidáte.

Jirka a Lubo


MENU DE LA SEMAINE – LES ARCS

9. 1. jusqu’à 15. 1. 2016

Samedi
Plat principal: La vraie Tartiflette

Dimanche
Entrée: Baguettes avec tartinade aux œufs
Soupe: Soupe du poireau
Plat principal: Les joues de veau avec purée

Lundi
Entrée: Baguettes avec rôti de bœuf bavette
Soupe: Soupe aux oignons
Plat principal: La Pizza – du thon, quatre fromages, capriciosa, mafioso

Mardi
Entrée: Baguettes avec tartinade d’ail
Soupe: Bouillon de bœuf avec légumes
Plat principal: Les oiseaux d'espagnoles avec riz

Mercredi
Entrée: Baguettes avec tartinade au brie
Soupe: Lentil soup
Plat principal: Confit de canard avec boulette at choucroute

Jeudi
Entrée: Canapés du pomme de terre gratiné et jalapeños
Soupe: Bouillon de poulet
Plat principal: Le hamburger

Vendredi
Entrée: Baguettes avec tartinade de poissons
Soupe: Soupe aux choux
Plat principal: Côtes de veau avec tomates et haricots verts

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 07 led 2016 08:23
od vilda
Už se těším. :D

PS: Slintající smajlík tady není ve výběru

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 07 led 2016 21:39
od hrabin
Ahoj Rohy,
díky za nabídku jídeláku.
Já bych se připojil pouze k těm tartiflette v sobotu, to mně hodně zajímá ...
A rád bych ochutnal i "Canapés du pomme de terre gratiné et jalapeños".

Jarda

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 08 led 2016 01:12
od TEKKHC
Zdarec Jardo,

tartifletty budou určitě na začátek pro všechny, klasické uvítací jídlo :) a zahrnu tě tedy i do Canapés du pomme de terre gratiné et jalapeños :))

Sem rád, že tě dal šaman do kupy ;-)

J

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 08 led 2016 01:14
od TEKKHC
Ahoj Vildo,

s tebou teda budu počítat pro vše 8)

J

Re: Předodjezdové instrukce

Napsal: 08 led 2016 08:16
od vilda
Rád ochutnám vše, ale 1/2 porce mi bohatě stačí, tak s množstvím, prosím, nepřehánět.