Ubytování

důležité informace o výpravě ...

Moderátor: madbeyk

Odpovědět
madbeyk
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Ubytování

Příspěvek od madbeyk » 08 úno 2007 12:20

Jelikož všechny kapacity pro náš termín v Oz en Oisans byly už vyprodány, sehnal jsem ubytování v Auris En Oisans v osmilůžkovém apartmánu v některé z rezidencí Les Balcons de l'Oisans.
informace o středisku a o ubytování

Auris En Oisans je situováno v 1600mnm na opačné straně od Alpe d Huez než je Oz. Do Alpe d Huez se lze dostat během 20ti minut novou lanovkou Auris Express 2, takže cesta na ledovec by němela trvat déle než 45 minut.
informace o středisku

Ubytování stojí 538 euro, tj. cca 1900 Kč na osobu, rozloha 55m2. Při příjezdu budeme muset složit kauci na apartmán 330 euro, která je vratná při odjezdu v případě předání uklizeného apartmánu v pořádku.
informace o ubytování :: potvrzení rezervace v pdf

madbeyk
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

ojednano a zaplaceno

Příspěvek od madbeyk » 10 úno 2007 14:03

Takze frantikum ty rezervace fungujou, konecne mame objednano a zaplacenou prvni splatku (cca 150 euro), zbytek (cca 388 euro) si stahnou z karty sami 15.2. ...

V souvislosti s tim bych vas vsechny pozadal o zaslani castky 1900,- Kc (pripadny kurzovy rozdil vyrovname posleze) na muj ucet u Ceske Sporitelny, popr. je nechte u Jardy Hrabalka. Kazdopadne mi dejte vedet jakym zpusobem se ke me dostanou ...

cislo uctu : 1111425153/0800
Do zpravy pro prijemce prosim uvedte od koho ty prachy jsou at v tom nemam hokej, diky ...

Tady je dnesni stav naseho uctu v tom jejich rezervacnim systemu:

Obrázek

Tady je zmensenina smlouvy co jsem odeslal :
(u dvou z vas jsem si vymyslel datumy narozeni, nemel jsem cas cekat)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

madbeyk
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

potvrzeni platby, pruvodni dopis

Příspěvek od madbeyk » 10 úno 2007 23:13

Navečer dorazilo potvrzení platby a průvodní dopis s pokyny jak a kde se ubytovat ...

k nahlédnutí v pdf

Odpovědět